Wij staan voor Ons Vinkel

Welkom op de website van Stichting K!KS Vinkel

De letters KIKS staan voor Kreatief in Kinder Spektakel. Al vele jaren organiseren wij elk jaar met veel plezier de kindervakantieweek in Vinkel.

 

De kindervakantieweek wordt elk jaar gehouden op maandag, dinsdag en woensdag van de laatste week van de zomervakantie. De kindervakantieweek is voor alle kinderen van Vinkel in de basisschool leeftijd (vanaf 4 jaar).

 

Elk jaar proberen we een groot feest van de kindervakantieweek te maken. De vakantieweek staat elk jaar in het teken van een ander thema en in dat kader doen we allerlei leuke activiteiten. Verder bouwen we onder meer een kindervakantiedorp met onze eigen gebouwde hutten, gaan we allerlei leuke spelletjes doen en zijn er leuke knutsel activiteiten. De grotere kinderen (vanaf groep 4) mogen zelfs een nachtje blijven slapen en jaarlijks is er een super spannende spooktocht.

 

Op deze website vind je meer informatie over onder andere de organisatie van K!KS, maar ook hoe je je kunt inschrijven voor de kindervakantieweek, het programma en natuurlijk niet te vergeten onze sponsors.

Veel plezier op onze website.

 

K!KS

 

kiksie-open-arms.png

kiksie-thumbs-up.png

Deze website wil gebruik maken van cookies.