Welkom op de website van Stichting Kiks Vinkel. De letters KIKS staan voor Kreatief in Kinder Spektakel. Al vele jaren organiseren wij elk jaar met veel plezier de kindervakantieweek in Vinkel.

De kindervakantieweek wordt elk jaar gehouden op maandag, dinsdag en woensdag van de laatste week van de zomervakantie. De kindervakantieweek is voor alle kinderen van Vinkel die in groep 1 tot en met 8 zitten.

Elk jaar proberen we een groot feest van de kindervakantieweek te maken. De vakantieweek staat elk jaar in het kader van een ander thema en in dat kader doen we allerlei leuke activiteiten. Verder bouwen we onder meer een kindervakantiedorp met onze eigen gebouwde hutten, gaan we allerlei leuke spelletjes doen en zijn er leuke knutsel activiteiten. De grotere kinderen mogen zelfs een nachtje blijven slapen en jaarlijks is er een super spannende spokentocht.

Op deze website vind je meer informatie over onder andere de organisatie van KIKS, maar ook hoe je je kunt inschrijven voor de kindervakantieweek, het programma en natuurlijk niet te vergeten onze sponsors.

Onze laatste nieuwtjes komen ook altijd op facebook te staan. Wordt dus snel bevriend met Kiksie Kiks en blijf zo direct op de hoogte van onze laatste nieuwtjes.

Veel plezier op onze website.

Groetjes,

Kiksie